מירון הישבע, אני נשבע!!![אבל בצעקה]

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

23/02/2006 | 19:47 | מאת: מירון

*נא לא להטריד הבאיימיל[פרסומות וגוו', האימיל מיועד לגולשי האתר בלבד באשר הם[חבריו]. היי חברים היום היה טקס ההשבעה שלנו בבה"ד 7. היה פשוט מדהים. כל הרישמיות. "המשמר יעבור לדום עמוד דום" "המשמר יעבור לנוח עמוד נוח"..."המדמר יציג את נשקו הצג שק"...[ועוד כמה ציטוטים שלא עולים לי לראש] היום ברגעים אלו חזרתי מהמסיבת הגיוסץ ברגע שהגיע תורי ללכת ולהישבע. הצדעתי לקצינה, היא השיבה לי ומסרה לי את הנשק... "מירון הישבע", היא אמרה לי ואז בכל הכוח והאויר שבראות נשבעתי אמונים למלכה שלי מדינת ישראל. שבועת נצח שלא ניתנת להפרה. הרגשה ממש מוזרה את האמת אני לא חושב שאני הבנתי או מבין איפה עמדתי ברגע שנשבעתי. בכל זאת עד עכשיו למות שאני די בוגר לא היתה שום מסגרת שהציבה אותי מול העולם, חוץ מה"חוויות" שעברתי בחיי, אבל זה היה מרטיט את הלב. כל הקהל מחאה כפיים נרגשות, אני הראשון שצעק "אני נשבע". ואני גאה בכך שהיה לי הכבוד לומר את זה בפרהסיה כמה אני אוהב את המדינה שלי... מאחל לכולכככככככם. שבעזס"ה בעוד כמה שנים גם אתם תתגיסו.

היי מירון, כל מה שאתה אמרת נקרא תס"חים, בשפה צבאית. משירותי הצבאי ליקטתי עבורך עוד כמה משפטים שבטח שמעת אותם: "המסדר, במקום דרוך !! שמאל, שמאל, שמאל, ימין שמאל...." לקבלת המ"מ/מ"פ המסדר יעבור לדום! מסדר --- דום! " "לשירת המנון התקווה, 1. המסדר יעבור לנוח - מסדר עמוד נוח. 2. המסדר יעבור לדום - מסדר דום! 3. המסדר יציג את נשקו! הצג 'שק'!" זהו לבינתיים ((: אלון

26/02/2006 | 21:07 | מאת: אני

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות