גיא - איחולי מזל טוב לרגל מעברך טסט

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

מחברי הפורום והנהלת האתר.

31/01/2006 | 21:21 | מאת: יערה

!You are the best במזל טוב עברת טסט, אבל יש עוד מכשול אחד לפחות- לקבל מההורים את המפתחות... אז עכשיו אתה מאושר וזוהר, כי יש לך רישיון מגניב ביותר אבל האושר בקרוב ייגמר, כשכולם בהסעות אותך יתחילו לסנג'ר... זה מזכיר לי, אתה מכיר את האימייל הזה של האחים וורנר, שאחד מהם שר שיר של 140 ארצות?... אז הבטיחו לנו שמי שעד פורים ילמד את השיר בעל פה וישיר אותו, מקבל שיעורי נהיגה חינם... שוב מזל טוב, יערה.

31/01/2006 | 22:43 | מאת: גיא אפשטיין

תודה רבה להנהלת הפורום, לחברי הפורום ובמיוחד לך אלון,מעריך אותכם מאד גיא

02/02/2006 | 23:46 | מאת: טל ע.

פיסטוק מה נשמע? מה איתך לא שומעים ממך.. ישש..עברת טסט!!!..קודם מזל טובב=]!!!...שנית ..אני לא יודעת אם אתה זוכר אבללל..אתה יודע שעוד כמה חודשים אתה צריך לקחת אותי ועוד כמה בנות חביבות לאילת...חח..אני מחכה בקוצר רוח..חח..[= ואללה אני זוכרת שהיינו בימים הפחות טובים בבית חולים ואמא שלי כל הזמן ניגסה לך בקשר לטסט..שאתה חייב לעבור אותו...והנה ..הגיע היום..חח אני לא יודעת עם אתה זוכר אבל נסעתי לארלנדו ומיאמי לשבועיים (עם נועלה) ונורא התגעגעתי לכל החברה..(ליאורי טול ..וכמובן לך...) ואני מתה לפגוש אותך ולדבר איתך.. אז מתוק מזל טוב!! תעשה חיים ותהנה!! חולה עליךך!! טול עמרני =]

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות