אל תוותרו על חלומות

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

28/07/2005 | 18:18 | מאת: מירון

שלום חברים הרשו לי לספר משהו אישי. היום חזרתי מלשכת הגיוס אחרי שסיימנו כמה צווים, אני משער שהצוו הבא יהיה כבר צו הגיוס. ולמה אני אומר לכם את זה? לפני כשנתיים כשהייתי בכיתה יא' קיבלתי את הצוו הראשון שלי, אפשר לומר שאחד החלומות שלי הוא להיות חייל, בחלום כלומר בשאיפה רציתי להיות לוחם ולהגן על המדינה. לצערי אחרי צוו אחד שלחו לי את הפטור{שחרור מהצבא} בדואר. הדבר הזה גרם לי כעס רב על, אני שמשקיע "נזרק" ואלו שלא רוצים להתגייס ולא משקיעים הצבא מגייס אותם, ההרגשה היא כמו שאתה מוצא דבר מה שחיפשת הרבה זמן ושאתה מוצא אותו ובא לגעת בו אתה רואה שהוא מתפוגג לך בידים, אבל לבסוף לא התייאשנו וחיכינו שאני אסיים את יא', ואז התחלנו להריץ את העניינים לצבא, וזהו היום המיוחל הגיע ואני משוכנע שעם הדחיפה שלנו החלום עשוי להתגשם, אומנם אין לי אפשרות להיות לוחם אבל בכל זאת חייל. השאיפה הבאה שלי היא להיות בחיל מחשבים, ואני אעשה כל מה שבכוחי כדי להיות בתפקיד הזה. לכל אחד יש חלום, ואם רק תרצו ותאמינו אני משוכנע שאתם תוכלו להגשים אותו. אל תוותרו לעצמכם לעולם, ואם אתם רוצים משהו תשאפו להשיג אותו, ואל תתפשרו עם עצמכם בגלל המצב, כי רק ככה תצליחו. בתקווה שתגשימו חלומות, מירון

מירון, מבלי להכיר את סיפורך האישי לעומקו... אני די בטוח שיש הרבה רגש והרבה עניין במקרה האישי שלך במיוחד לגבי המאבק שלך להתגייס גם. אני בימים אלו בודק אפשרות לפתוח בפורום עצמו מתחת ל"מכתב פתיחה" מקום בו אני אכניס סיפורי הצלחה של חברי הפורום. אני חושב שהסיבה והתכלית העומדת מאחורי רעיון זה ברורה לכולנו. אם אתה מעוניין אתה מוזמן להודיע לי על כך. אלון

29/07/2005 | 12:09 | מאת: מירון

תיצור איתי קשר באיימיל ותגיד לי מה אתה רוצה בדיוק שאני אכתוב. זה גם מסנגר. [email protected]

29/07/2005 | 12:37 | מאת: אירית

מירון שלנו הגאווה בך מצדיעה לך

29/07/2005 | 23:44 | מאת: מירון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות