לכל חברי הפורום - השתתפותכם נחוצה !!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

שלום רב, כחלק מהגברת המודעות של הפורום בקרב הציבור וכחלק מהרצון לייעלו ולשפרו הוחלט לקיים מעין "משוב" באתר על הצעות, הערות וכל נושא שהייתם מעוניינים לעלותו, משוב זה יתקיים אחת לחודשיים או יותר, על פי הצורך. אשמח אם כל אחד מחברי וחברות הפורום ייתנו דעתם לשאלות הבאות, ללא קשר למשך זמן היותם חברי הפורום. 1. האם יש משהו בפורום שאתם חושבים שחסר, כדוגמת צ'ט, תת - פורום, אפשרויות שונות וכו'... ? 2. האם אתם הייתם מעוניינים שיהיו אירוחים של גורמים מומחים, כדוגמת מנהלי מחלקות בבתי חולים, מנהלי מחלקות הרדמה, או כל דבר אחר שעולה על דעתכם. 3. האם הייתם מעוניינים ביצירת ימי דיון קבועים בפורום (אפשרי גם יום ושעה) בנושא שייבחר כל שבוע ע"י משתתף פורום אחר, בכל נושא שהוא המעניין אותו ? 4. הערות על דרך ניהול הפורום, או הערות והארות אישיות על מנהלי הפורום (אלון, גיא, ד"ר רוזין). 5. בקשות מיוחדות שלא צויינו בשאלות הנ"ל. תודה מראש על שיתוף הפעולה. שאר מהנלי הפורום מוזמנים להביע גם את דעתם. אלון לופוביץ

29/01/2006 | 00:37 | מאת: *

יהיה מעניין לעשות ימי דיון בפורום...

29/01/2006 | 21:20 | מאת: נעמה

ימי דיון יכול להיות רעיון נחמד... ובטח אחרי הכתבה שתתפרסם על הפורום הרבה יותר אנשים יכירו את הפורום.

30/01/2006 | 21:43 | מאת: חבר

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות