טוב חברים יש לי חדשות...

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

27/01/2006 | 11:44 | מאת: ידיד

+המיל מיועד להתכתבות בין חברי האתר בלבד+ רציתי לחכות שהמועד יתקרב אבל אמרתי בשביל מה לתת לכם להיות במתח... אז זהו חברים. היום המיוחל הגיע. לפחות אמור להגיע... עוד שבועיים הגיוס שלי לצבא. דווקה הייתי בטוח שלא יגיסו אותי אחרי הניתוח הלא סימפטי האחרון שהיה לי על היד. אבל בכל זאת. גייסו אותי. ובשבוע הבא אני מתגייס. אומנם בהתנדבות אבל בכל זאת מתגיס. לכל מי שחושב שהתנדבות זה "חיל בכאילו" רק שתדעו שלכל מתנדב יש עדיפות בכל מקום אם זה על מקום עבודה שתלכו לקבל אם זו בת זוג שתגיד "ואו הוא יכל להשתחרר אבל בכל זארת עשה צבא" זה יעלה לכם את הכבודש בעיני כולם ותוכלו לעמוד מול אותם אנשים שלא עוש צבא בגאווה. ותתפלאו לשמוע אם הצבא יפיק ממכם תועלת הוא ישלח אותכם לקורסים ואפילו יחתים אותכם קבע כמו חייל רגיל[תלוי איפה תשרתו]. אז אם יציעו לכם התנדבות[כי גיוס רגיל אי אפשר] אל תהססו. מתי שרק תרצו "ידיד".

27/01/2006 | 13:08 | מאת: ידיד

... אבל בכל זאת. גייסו אותי. ובעוד שבועיים אני מתגייס.

28/01/2006 | 19:29 | מאת: *

29/01/2006 | 23:20 | מאת: גיא אפשטיין

למירון! רציתי לאחל לך בהצלחה בצבא,והצלחה בכל אשר תלך. כל הכבוד לך שאתה מתנדב לשירות בצה"ל אחרי כל הקשיים שעברת אני אישית מעריץ אותך על זה עלה והצלח! גיא

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות