אני בתפקיד קרבי, התנדבתי, סיימתי טיפולים ב 12/03.

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

24/01/2006 | 00:36 | מאת: יאיר

חותמים שנה. מאריכים כל פעם שנה נוספת. טירונות של "כאילו" במחנה גדעון ליד צריפין. התפקידים המוצאים הם משרדיים. טיפולים רפואיים ע"י קופ"ח, לא ע"י קר"פ, אם יש רקע מקצועי שעוזר לבחירת תפקיד. זה מצויין. אני נקלטתי ליחידה מסויימת, בזכות ניסיון במקצוע / תחביב יוצא דופן. זה מקצוע קרבי והדרכה. יש גם טייס שחלה, החלים, חזר לטוס, חלה שנית, החלים ושוב טס.

24/01/2006 | 01:10 | מאת: .

לא ניראה לי הגיוני שצבא ייתן מטוס לאדם שהיה חולה פעימיים במהלך שרות צבאי.לא יינתן לו לטוס לבד,אם בכלל, אלא ע"י מטוס דו מושבי. אני מכיר צנחן שהיה קצין מצטיין בצהל ברגע שחלה הצבא העיף האותו. ... ובכלל מה שמו? הטיפולים הם בקופ"ח למרות שבטופס חתימה בסעיף א' כתוב שהם אחריים לך ובסעיף ב' כתוב שהקופ"\ח מטפלת בך. אם תבקש ותתעקש הצבא הוא יהיה האחריי עליך...

יש לי משהו להציע לך שעשוי מאוד לעניין אותך ויוכל מאוד לסייע להתפתחות הפורום. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות