הודעה ממש חשובה....למי שמבין

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

12/03/2005 | 11:03 | מאת: דנה

אני בת 17...האם יכול להיות מצב שבו רקמת שד גדולה זה נורמלי..? בשני השדיים שלי יש שני דברים בולטים באופן שווה שנראה כאילו זה חלק נורמלי מהגוף.. שנבדקתי אצל רופא משפחה בקשר למשהו לא קשור הוא אמר לי שכנראה זה רק רקמת שד אבל הוא לא יודע.... יכול להיות שיש לי סרטן שד כל השנים ולא ידעתי?

שלום דנה, קודם כל לפני הכל, אני חושב שלצורך מענה על תשובה כזו, ולא משנה משנה מה הסיכוי את צריכה לפנות לייעוץ רפואי, לשם כך הם קיימים ואני די בטוח כי אם תפני לגורם מומחה הוא יוכל להסיר את דאגותיך. תעדכני אותנו. אלון לופוביץ

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות