תרומת מח עצם

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

21/01/2006 | 23:29 | מאת: צביקה

יום התרמה מח עצם ליניב בי ום שני ה - 23/1/06 בחולון אנשים נפלאים !! קודם כל אני רוצה להודות לכל אלה שהגיעו במבצע הקודם ותרמו דגימת דם. לכל אלה שהעבירו את האימיילים שלנו ובזכותם אותם אנשים הגיעו למרכזי ההתרמה. לכל אלה שהגיעו לתת דגימת דם ויותר כדי לממן את בדיקת הדם. לכל האזרחים הטובים ששלחו את האנשים המתאימים שהכירו. לכל אלה שתרמו מכספם למימון המבצע האדיר והיקר הזה. אני רוצה להגיד לכם חד משמעית שיש אנשים טובים במדינה הזו ויש המון דברים נפלאים ומרגשים שקורים. רק הדברים האלה יאחדו אותנו ויעשו לנו טוב. אני מרגישה את החובה לעדכן אתכם במה שקורה כי אני יודעת שאכפת לכם ושכולכם דואגים ליניב ולכל המשפחה שלנו. יניב עדיין בבית החולים וחלש מאד ואני בטוחה שאם היה קצת חזק יותר היה כותב לכם בעצמו. בימים הקרובים צריכים להגיע התשובות של הבדיקות שעשינו במבצע הקודם ובעזרת השם ימצא התורם שיתאים לו ויציל את חייו. אנחנו עצרנו את המבצע מכיוון שאזל לנו הכסף ולא יכולנו לממן יותר את הבדיקות. בעזרת אנשים טובים הגענו לסכום לא גדול שבעזרתו אנחנו ממשיכים במבצע באיטיות. ביום שני הקרוב (23/1/06) נקיים יום התרמה באיזור חולון בת ים בעזרת "עזר מציון". לכל אלה ששואלים: לקיחת הדם היא לצורך בדיקה רגילה כמו בקופ"ח. רק אם האדם יתאים, הוא יתרום דם כמו במד"א (התרומה חד פעמית). אנחנו עדיין פונים ומבקשים ממי שיכול לתרום כסף שיעזור לנו ויתרום. אני רוצה להגיד לכם גם כמה מילים על עמותת "עזר מציון" : ב-8.1 ביום ההתרמה הקודם אני הייתי במרכז של עזר מציון בפתח תקווה. ראיתי שם מקום נפלא. משהו כמו בית מלון קטן שמגיעים אליו מכל רחבי הארץ הורים לילדים חולי סרטן. הילדים עוברים טיפולים בבתי החולים במרכז והורים אלה יחד עם הילדים שוהים במלונית הזו בלילה, ביום, מתי שצריך. יש שם חדרים יפים, פינת חי, משחקיה לילדים, ארוחות חמות, קפה ותה חופשי בקיצור כל מה שצריך כדי שהורים וילדים אלה ירגישו כמו בבית. אנשים נפלאים אלה עושים הכל בהתנדבות וברוחב לב. אז תודה מקרב לב לאנשים הלאה שעושים הכל בצנעה וברגש. ואני הקטנה מודה לכם אנשים ענקים על כל העזרה ומבקשת שוב להעביר בקשתי זו לכל מי שאתם מכירים. בתודה רבה, רבה. אוהבת אתכם !! שורי 0522-791680 דני 0528-978723 "עזר מציון" 1-800-236-236

22/01/2006 | 15:35 | מאת: מירון\ידיד

פרסמתי את ההודעה כמו שהניא והיא קיבלה מקום בראש העמוד. כמו כן פרסמתי ב: http://www.lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=361452#361452 וב: "משה פי סי" אליו לא ניתן לתת קישור מאחר ואין אפשרות להכינס ללא הרשמה. נ.ב הייתי תורןם בשמחה אך מאחר ואין "תקן" נמנע ממני. סליחה

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות