החלטתי לחזור

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

20/01/2006 | 21:31 | מאת: עומר נ

החלטתי לחזור בגלל שהרבה זמן לא הייתי פה וזה היה לי דיי חסר וגם בגלל שהמחשב שלי לא ממש חיי כרגע אז ברגע שאני יסדר אותו אני יחזור לתיפקוד מלא בפורום פה גיא חזרתי למרות הכל ואני יודע שדיי ברחתי מפה האמתי גם אין לי ממש מושג למה בכלל התנתקתי מכל זה טעות שחבל שהגעתי אליה

היי עומר, הדבר האחרון שאתה צריך לחוש הוא נקיפות מצפון על העדרותך מהפורום, נקיפות מצפון יכולות להיות רק למי שחייב להיות בפורום ולעקוב אחר הנעשה בו - ולשאוף לשיפורו כל העת - כדי שאתה יחד עם כל חברי הפורום תוכלו לנצל את הבמה שמעמיד לרשותכם הפורום הזה, יחד עם מתן מענה מקצועי של ד"ר רוזין ובקרוב, אני יודע שאני אומר את זה כבר הרבה זמן - אמור להגיע איש מקצוע נוסף. אתה מוזמן ליטול חלק פעיל בדיונים שיעלו כאן, לפתח דיונים, להשיב ולהוות חקל בלתי נפרד ממכלול חברי הפורום הזה. תרגיש טוב, אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות