אסי, נעמה, יערה, גבריאל - וכל השאר - הכל בסדר ?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

.

19/01/2006 | 14:25 | מאת: יערה

מקווה שאצל כל השאר גם כן.. (:

19/01/2006 | 15:48 | מאת: אסי

וגם אצלי... אלון, מה קורה איתך? סתם אם בא לך לדעת, יום למחרת שדיברנו, הלכתי לישון בסוף ב-5 וקמתי בשש וחצי. וכן, הייתי שפוך... ויערה- קיבלת ממני את האימייל? חחחח זוכרת שסיפרת לי על הבן-דוד השלומיאלי שלך? את צריכה להכיר את הבן דוד שלי. אני אומר לך, סטיב ארקל זה השם השני שלו. בשביל שתביני פחות או יותר על מה אני מדבר אני אביא לך כמה דוגמאות: מקרה ראשון: -------------- בחופש הגדול האחרון הוא החליט שבא לו לעבוד בדואר. זה היה יום גשום, חורפי והוא יצא עם האופניים. השעה הייתה שעת בוקר מוקדמת. כשהוא חילק את הדואר הוא עבר ברחוב שלי. אני בדיוק יצאתי למרפסת. הוא קלט אותי וצרח (וכדרך אגב העיר את כל השכנים...) "אסי אתה בא היום לסבתא?!" "שששש... (לחשתי-צרחתי לו) תהיה בשקט... למה מה יש היום"? "תבוא, עושים לסבתא מסיבת הפתעה. יש לה יומולדת. תגיד גם לאלון, שחר ו....." ואז שמעתי צרחה. כשהוא אמר את המשפט האחרון כבר לא ראיתי אותו כי העצים הסתירו. לשמע הצרחה שלו טסתי מהבית (אמא הספיקה לשאול אותי "אסי, לאן???") ורצתי לכיוונו. אני רואה אותו שכוב על הכביש, כולו רטוב ומלא בוץ, המכתבים עפו לכל הכיוונים... "תגיד לי, אתה נורמלי? אתה לא רואה שהכביש משובש?" "מה אתה גנוב? איך אתה רוצה שאני אראה?? אני מדבר איתך!" ראיתי שאין עם מי לדבר... חשבתי, מזל שלא עברה מכונית... מקרה שני: ----------- זה היה בתקופה שהוא למד נהיגה. היום התחיל דווקא בסדר... הוא קבע עם המורה שלו שיעור בזמן שהיה איזה משחק בכדורגל והקבוצה שהוא אהב שיחקה. הוא הדליק את הרדיו על הערוץ ששידר את המשחק- לא מקשיב בכלל להנחיות המורה... כשהשדר הכריז "גול" לקבוצה שלו הוא מרוב התרגשות עזב את ההגה, הרים ידיים וצרח "גוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול"... עכשיו תעשי פלשבק כזה בראש "כעבור כמה דקות" כל קרית ים ראתה את המורה רודף אחרי סטיב ובידו נבוט.... לא סתם... המקרה באמת קרה אבל המורה שלו רק אמר לו שמעכשיו, כל פעם לפני שיעור הוא יבקש שיגידו עליו תהילים... כעבור תקופה שנראתה כנצח הוא עבר טסט (לא יודע מי נתן לו רישיון... (: ). הוא בא אלינו ואני שחר ועידו היינו בבית. לא יודע איך זה יצא כי בדר"כ שחר בצבא ועידו באוניברסיטה. בקיצור החלטנו לצאת לסיבוב בעיר. שון (או בשמו השני ארקל) רצה שניתן לו לנהוג ואחרי לא הרבה מאמצי שיכנוע מצידו נתנו לו לינהוג. (חחח תמיד כשאנחנו מדברים כל הקטע הזה אנחנו לא יודעים מה נכנס בנו שנתנו לו את ההגה...) הוא נוהג, שחר לידו ואני ועידו מאחורה. הוא התחיל לנהוג ברוורס. שחר שישב לידו קפץ "תיזהר!" "אני רואה! אני רואה! אל תדאג!" (חשוב! "אל תדאג" זה המשפט הקבוע שלו שתמיד אבל תמיד הכל נגמר לא טוב בסוף וכולם דואגים...) פתאום "בוום". כן, כן, הוא נתקע בעץ... הוא דווקא נסע לאט והנזק לא היה גרוע כ"כ רק מה, האוטו של אבא... שחר חטף עליו קריז... ושון אומר לו "מה אתה רוצה, אני לא כ"כ טוב בלנסוע אחורה. אבל אם אתה רוצה אני יכול לנסוע קדימה" שחר כמובן ויתר על התענוג... מקרה שלישי: -------------- יש לנו כלב מדהים העונה לשם אדוארד. אם הוא לא מכיר מישהו אפשר לאמר שהוא לא כ"כ נחמד אליו. המקרה קרה כשאדוארד רק הגיע אלינו. שון הגיע אלינו. היינו בקומה למעלה וראינו סרט. שון שמע את הנביחות של אדוארד. כשהוא שאל "מי נובח" אני ואחים שלי כבר החלפנו מבטים "אוי לא...." הוא מייד קלט את המבטים וקפץ למטה (לקומה למטה). אני עוד הזהרתי אותו. אמרתי לו "שון, לא כדאי לך... הוא לא מכיר אותך" והוא כרגיל "אל תדאג..." הוא ירד למטה. אנחנו רואים את הסרט והווליום בשמיים. עידו אומר לי "תלמיך רגע אסי" הלמכנו. אנחנו שומעים מלמטה חבטות, מכות, רעשים, נביחות... והוא צורח... רצנו למטה נקרעים מצחוק. אנחנו רואים אותו בורח. אדוארד הספיק לקרוע מעליו את המכנסיים... שלא תביני לא נכון, אדוארד הוא הכלב הכי חמוד בעולם!!! רק שאם הוא לא מכיר מישהו... לוקח לו קצת זמן להתרגל. שלחתי לך עוד כל מיניי סיפרים לאימייל כמו אז כשהוא היה בצבא והמפקד שלו צרח עליו והוא נקרע לו מצחוק מול הפנים... (ואשכרה יש לו את הצחוק של סטיב ארקל...) או זה כשהוא שיחק כדורסל אצלנו (יש לנו בחצר) והוא נתקע כל שניה בקקטוס וחורר אותו...חחח אבל מה אני מספר לך?! תקראו באימייל!! נעמה וגבריאל, מה איתכם???????

19/01/2006 | 16:51 | מאת: נעמה

מה איתך? מצטערת שלא עניתי לך, הסברתי לך למה... נחמד לראות שהתחלת לכתוב בפורום. (: בהצלחה במבחן באנגלית מחר! ומקווה בשבילך שלא תפספסי יותר מידיי את החומר במד"א... ואני לא זוכרת מתי אמרת לי שיוצא הצו הראשון שלך... (מצטערת...) אז בהצלחה ותשתדלי לא להילחץ יותר מידיי... מתה עלייך, נעמה.

19/01/2006 | 16:45 | מאת: נעמה

אני בסדר, תודה.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות