היי חברס...

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/01/2006 | 21:43 | מאת: יערה

נעלמתם לי קצת לאחרונה... מה איתכם??? תראו, אני מבינה שלכמה ממכם יש דברים מאוד חשובים על הראש.... אבל דחילק, תעדכנו אותנו מה נסגר איתכם... ואסי- אם אתה יכול תמסור לדניאל רפואה שלימה! יאללה, תתחילו לכתוב... (;

היי נעמה, מה שלומך ? לא ראינו אותך כאן ייחסית הרבה זמן, נשמח לשמוע גם ממך עדכונים. לגבי מה שאת אמרת, אני מצד אחד מאוד מסכים איתך אבל מהצד השני אני חייב לומר שהפורום הזה בניגוד לפורומים אחרים עשוי לדעת תקופות פעילות יותר ופעילות פחות. המטרה של הפורום היא לגרום לחברי הפורום למצוא את הפינה בה הם ימצאו את חבריהם ויוכלו לשתף ככל העולה על דעתם במקום בו יוכלו להזדהות עם תחושותיהם, ואני מקווה כי דבר זה יקרה בהמשך דרכו של הפורום הזה. לגבי דניאל - אני טרם יודע דבר חוץ מאשר מה שנאמר כאן בפורום. אם יש מישהו שמוצא לנכון לעדכן אותי, אני אשמח, והוא מוזמן לעשות זאת דרך המייל. אני שואף בשלב כלשהוא להתגבש קבוצה "ייצוגית" של הפורום ולהגיע אליו, אינני יודע אם זה אפשרי לא רק מבחינה ביצועית אלא האם זה יהיה לדניאל קל ולכן מי שיודע לומר לי אני אשמח. תודה ושיהיה לכולנו אחל'ה שבוע, אלון

14/01/2006 | 22:21 | מאת: יערה

מצחיקול... אבל זה בסדר, אם יותר נוח לך לקרוא לי נעמה (אחרי הכל יערה מזכיר קצת נעמה, נראה לי...) איך שבא לך... שיהיה שבוע נהדר!!!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות