דניאל

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

27/07/2005 | 20:02 | מאת: נעמה

היי! איך היה היום שלך? שלי היה קצת קשה. הרגשתי ממש לא טוב. רק עכשיו הרגשתי בשיפור, אז באתי לקבל את מנת החיזוקים ממך... אתה יודע, היום בטיפול חשבתי עליך. חשבתי על מה שכתבת לי. חשבתי על הכוחות הגדולים שיש לך ולוואי והיו לי חצי מהכוחות שיש לך. חשבתי מעניין מה אתה עושה בזמן שאני מקבלת את הטיפול הכואב. אתה יודע, כשנזכרתי בך עלה לי חיוך קל על הפנים, אז הרופא שאל אותי אם אני בוכה או צוחקת... אני מניחה שאתה לא מסוגל להבין עד כמה עזרת לי. אני מרגישה כאילו נולדתי מחדש. לפתע יש בי רצון יותר מתמיד לנצח את המחלה. אני מקווה שתיכנס היום לפורום ועוד נדבר. מנעמה שמעריצה אותך על הכוחות שיש בך!

נעמה שלום שוב, אחד הדברים המועדדים ביותר שניתן לראות הוא שפורום, העוסק בתחום מעין זה, מצליח לעזור. לא מדובר פה בפורום בקהל שהוא מבוגר אלא בקהל שהוא שייך לגיל הנוער ואני חש הערכה רבה על הרמה האנושית שמוקרנת מצד כל אחד ואחד מיכם לא כמנהל הפורום אלא כמי שמסתכל על הדברים מהצד. דניאל, היה הראשון לכתוב פה את סיפורו האישי ובזכותו לדעתי באוע וד אחרים. אני חושב שחבריכם למחלקה יודו לכם אם תעבירו לידיעתם את קיומו של הפורום הזה ואני מקווה כולי שכולכם בשנה הבאה תיהיו חברים בפורום מהצד שלי, כמי שמסייע והוא אדם בריא. בהזדמנות זו אני מבקש להודות שוב לד"ר רוזין שמסייע לנו בהתנדבות ומקדיש ממיטב זמנו למענה בפורום ורואה לנכון לציין כי בימים הקרובים יצטרף אלינו רופא אונקולוג ופסיכולוג קליני. אם יש לכם רעיונות לשיפור וייעול הפורום אתם מוזמנים תמיד להעיר ולהאיר. שלכם, אלון לופוביץ מנהל ויוזם הפורום

28/07/2005 | 15:22 | מאת: דניאל

היי, נעמה! מה המצב? קראתי את תגובתך וגם לי עלה חיוך על הפנים. שמחתי לראות שחשבת עלי מתי שקשה, ושמחתי להבין מכך שהתעודדת. את יודעת, הרבה פעמים, בזמן שאני מקבל טיפול כואב, אני מנסה לחשוב על דברים מצחיקים, ובכל פעם לפני טיפול אני מארגן לי כמה מחשבות מצחיקות ומעודדות בראש, בשביל להדחיק כמה שיותר את הכאב. הבעיה היא שבזמן קבלת הטיפול הכואב, הדברים כבר לא ממש מצחיקים... ובמקום הצחוק, באות דמעות... אבל אני מנסה להתעודד כמה שיותר. אני חושב שאת ממש ילדה חזקה אם הצלחת לצחוק. הנה, את רואה, עשית לי הרגשה ממש טובה עכשיו. אני חושב שאת ילדה מדהימה עם כוחות עצומים! אני הולך לעבור עוד מעט בדיקה לא הכי נעימה... עכשיו גם אני אחשוב עליך, ואני אעדכן אותך אם הצלחתי לחייך... שיהיה לך המשך יום מדהים וכייפי, ורק אושר! מעריך וגם כן מעריץ את הכוחות שלך, דניאל.

30/07/2005 | 22:00 | מאת: נעמה

מה המצב? אני מקווה שהבדיקה עברה ולא הייתה כ"כ נוראית... אתה ממש נחמד, רק הלוואי שהייתי יודעת על אלו כוחות אתה מדבר שיש לי... אני לא חושבת שאני אמיצה במיוחד. להפך. אני פחדנית גדולה... אם תראה באיזה לחץ אני כשאני צריכה לחזור לבית חולים, או לפני טיפול או בדיקה... לא חשוב- אני מקווה שזה יעבור- ומהר! איך הייתה השבת? שלי דווקא דיי נחמדה... מקווה לשמוע ממך, וכמה שיותר מהר... ממני נעמה.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות