צבא

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

11/01/2006 | 17:18 | מאת: נועה

אם סיימתי טיפולים בגיל 12 אני אוכל לשרת בצבא אבל לא כהתנדבות.. זאת אומרת יגייסו אותי?

11/01/2006 | 17:48 | מאת: ......

ולא לקחו. אבל שתדעי שמתנדב יותר כדאי לך יש לך הקלות במשימות קשות שכל חייל היה רוצה להיפטר מהם יש לך משכורת כמו חייל רגיל... מענק צבאי... הכל כמו חייל רגיל... חוץ מגבלה אחת שהטיפוןל הרפואי ינתן בקופת חולים ולא בצבא. ואת יכולה לשרת 18 חודשים או 3 שנים יש לך אפשרות להמשיך אם את רוצה בזה. בת כמה את היום?

11/01/2006 | 18:49 | מאת: נועה

אני בת 12 וסיימתי טיפולים לפני חצי שנה בערך. מה זאת אומרת אצלך עברו חמש שנים? היית מטופל ואחרי חמש שנים גייסו אותך?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות