לד"ר רוזין ואלון

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

09/01/2006 | 15:50 | מאת: גיא אפשטיין

אהלן ומה שלומך? התבקשתי על ידי מירון-ידיד לשאול אם הבנת את דבריו האחרונים שהוא שאל אותך? ואם כן אם תוכל להגיב בבקשה ואלון, מירון שואל אם קיבלת את האי מייל שלו?תיצור איתו קשר וגם איתי הרבה בריאות גיא

היי גיא ומירון, אני דיברתי עם מירון במסנג'ר לפני כמה ימים, בסופ"ש האחרון, אני לא יודע למה הוא מתכוון באשר להאם הבנתי את דבריו האחרונים, הוא הביע את דעתו באופן כללי וסיפר כי הוא בקרוב מתגייס. מייל ממנו טרם קיבלתי. אצור איתך קשר בזמן הקרוב. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות