הודעה לכל חברי הפורום בשל המצב

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

לחברי הפורום שלום, אני מניח שכולכם מודעים למצב הנוכחי של ראש ממשלת ישראל, אריאל שרון. במידה ואתם מעוניינים לחלוק מחשבות, רגשות, להעלות תחושות או לדבר על הנושא אתם מוזמנים לפתח דיונים בנושא זה. שבת שלום לכולם, אלון לופוביץ

07/01/2006 | 10:17 | מאת: אורח

כי את האמת. המתח הורג את כל המשפחה...

שלום אורח, הדבר היחיד שאני יכול להשיב לך עליו הוא החלק השני במשפט שלך, מה שאני מאמין, אם הוא חי או לא חי - זה לא משהו שצריך להיכתב על דפי הפורום ואני בכלל חושב שההתעסקות בשאלה אם הוא חי או מת לא נכונה ולא רלוונטית כל כך. את התשובה הזו אנו נקבל בכל מקרה, אם חלילה זה יקרה, כאשר מי שאמור להחליט על העיתוי יקבל את ההחלטה שלו. אני יכול לומר שיכול להיות שקצת "מעגלים פינות" באשר למצבו ומנסים להחדיר למודעות ולתודעת הציבור שאריאל שרון ככל הנראה לא יוכל יותר לחזור להיות ראש ממשלה או יו"ר המפלגה אותה הוא הקים באחרונה. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות