לדניאל החמוד

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

27/07/2005 | 17:14 | מאת: אירית

ישר כח ראה כמה נתינה יש לך לאחר מבפנים הרבה כל הכבוד! המון ברכות לאופטימיות ולאון והעוז שבך מעריצה ומודה שידעתי שהתחושות הרעות יבנו לך את הכוח החבוי בך מה שלומך?

28/07/2005 | 15:25 | מאת: דניאל

עכשיו האמת היא שקצת חושש מהבדיקה שאני אמור לעבור... אבל אני בטוח שיהיה טוב, ואני אתגבר... שיהיה לכם המשך יום נהדר, ממני דניאל.

28/07/2005 | 18:57 | מאת: מ

דניאל היקר אם הבדיקה היא כואבת תמיד יש לך את הזכות לבקש משחה שמרגיעה את העור לפני הדיקור, אני זוכר ממני ששנאתי מחטים{הייתי רואה את המחט שמחדירים לפורט הייתי חוטף בחילה}, כדי למנוע את הכאב של הדקירה הייתי מבקש "א?מלה". הרשה לי לומר שהרופאים והטכנולוגיה שעומדת לרשותך היום שונה בהרבה ממה שהיה לפני כמה שנים. אם אתה בכל זאת מודאג, אתה מוזמן לשאול את הרופא שלך מה הבדיקה ומה היעוד שלה{למה עושים אותה} אתה יכול לחייב את הרופא להגיד לך מה הוא עושה. ישר כוח המון בריאות ואושר.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות