לגיא אפשטיין

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/12/2005 | 21:22 | מאת: עינב

חחח גיא...... סוף סוף מצאתי את הפורום שלך........ חח התאוששת כבר מהטיול לאילת עם זכרון..??????

31/12/2005 | 21:28 | מאת: נעמה

גם אתה היית באילת?! מגניב... איך היה?

01/01/2006 | 00:46 | מאת: גיא אפשטיין

היי נעמה.. מה שלומך?. היית גם באילת?עם זכון מנחם? אם כן איך לא אמרת לי שלום? תהיה בקשר ותרגישי טוב גיא

עד שגיא עונה.. אם אפשר לדעת - אשמח לדעת - האם הגעת לאתר דרך גוגל או מנוע חיפוש ואם לא אז איך ?

01/01/2006 | 00:44 | מאת: גיא אפשטיין

אהלן עינב..! ברוכה הבאה לפורום! כן בטח שהתאוששתי מאילת,היה אדיר אבל לא? אני ממש נהנה בטיולים של זכרון מנחם! תרגישי חופשי להיכנס לקרוא,להגיב,לשאול ולספר כל מה שבא לךוכל מה שעבר עלייך. כמות האנשים שנכנסים לפורום שלנו הוא ממש גדול ואני מאד רוצה שתספרי קצת על עצמך אם בא לך. מחכה לתגובה גיא

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות