לנעמה....

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

31/12/2005 | 20:33 | מאת: אסי

מה נסגר איתך? לאן נעלמת? נישמח לראותך כאן איתנו.... הכיצד הנעמת את זמנך עד עכשיו? ? מה עשית עד כה? התואילי בטובך לחלוק עימנו את חוויותייך? ליבנו עצוב ודואב על כך שחדלת לכתוב... אם כי בטוחני כי יש לך סיבה נאותה.... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (: (: (:

31/12/2005 | 20:39 | מאת: אסי

31/12/2005 | 21:27 | מאת: נעמה

אהלן.... באמת לא יצא לי להיכנס די הרבה זמן. אני הנעמתי את השבוע שחלף באילת... היה ממש כיף!!! תקשיב, אני נוסעת מחר לאזור חיפה והקריות. מה קורה עם הטיפולים? אתה באשפוז יום מחר? חוץ מזה מה איתך? ומה שלום דניאל?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות