לילדי הפורום המדהימים!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

30/12/2005 | 15:46 | מאת: מירית וקסלר

קראתי שוב ושוב את ההודעות שלכן ובכל פעם נפעמתי מחדש. אני לא יודעת להסביר את זה אבל יש כאן, בפורום כוחות מרקיעות שחקים. כל הודעה פה בפני עצמה מוסיפה רבות לפורום. יש את ההודעות שגרמו לי לחייך, לפעמים אפילו "להיקרע" מצחוק (אסי, חמודי, אתה במיוחד! (: ) ויש את ההודעות הרציניות והמחכימות כ"כ, וכן, יש גם את ההודעות שחותכות עמוק עמוק בלב וכן, לפעמים אני גם מוצאת את עצמי מוחה דימעה מהכאב ומקריאת ההודעה. אולי אתם לא מבינים מאיפה "נחתתי" פתאום... קראתי את הודעותיכם, אך לא הגבתי גם אם כ"כ רציתי כי רציתי לעקוב אחרי ההתקדמות של ההודעות שלכם בלבד. קוראים לי מירית. אין לי שום ישיר למחלה. מה רק שאני נמצאת במגמת תקשורת וספרות. תשאלו מה הקשר? אז ככה: אתם בטח יודעים (מקרובים, אחים גדולים, שכנים וכו') שמי שבמגמת תקשורת, צריך להכין סרט (כמובן שכל קבוצה מתחלקת תפקידים וכל אחד עושה משהו: אחד במאי, תסריטאי, צלם וכו'). הנושא שבחרתי הוא (נראה אם תצליחו לנחש...) על ילדה שאחותה התאומה חולת סרטן... מאחר וזה היה הנושא שאני והקבוצה שלי בחרנו לעשות, עקבנו המון אחרי הנעשה כאן בפורום. השתדלנו לקרוא את כל ההודעות. עכשיו עם יד על הלב- היו פה לא מעט הודעות מרגשות, מצחיקות, עצובות וכו'. חשבנו שאם נוכל לקחת רעיונות לסצינות מההודעות ומנושאים שעלו כאן בפורום נוכל להצליח מאוד. עכשיו זה העניין- חברה שלי, זאת שכתבה את התסריט הכינה תוצר מהמם ומרגש. אנחנו צריכים להגיש את התסריט אך ככקבוצה חשבנו שאולי זה לא בסדר מצידנו מה שאנחנו עושים ואפילו שלכל אחד יש גישה לפורום וכולם כאן מודעים לכך, אולי נספר לכם שהתסריט (שדווקא מאוד מאוד מאוד מוצלח) או לייתר דיוק הרעיון לסרט נלקח מהפורום המדהים הזה. שלחנו לכמה ממכם הודעה למייל (לאלה שהמייל שלהם מפורסם כאן) בקשר לעניין ושמה יש יותר פרטים על התסריט עצמו וכו'. אנחנו רוצים להגיד לכם שמאחר ועקבנו אחרי ההודעותל שלכם גילינו פה ילדים נפלאים אחד אחד, באמת!!! אנחנו מאמינים שעוד תנצחו ומאחלים לכל אחת ואחד מכם רפואה שלימה ורק טוב בחיים! אוהבים ומחזיקים לכם אצבעות, מירית, עידו, רפי ויפית.

מירית שלום, תודה על המחמאות והחיזוק שלך לפורום. אני מקבל בשמחה את העובדה שלפורום יש פוטנציאל לסייע לך בעבודה אך מאחר ומדובר בפורום בנושא בו הוא עוסק - אבקש קודם כל לפני כל דבר לשלוח אלי למייל באופן יותר ברור במה מדובר, בעבור מי, איזה שנה את לומדת והיכן. אם יש לך אפשרות לסרוק ולשלוח לי במייל אישור לימודים אשמח ואודה לך על כך. לאחר מיכן, בהתאם לנ"ל, אפרסם הודעה העוסקת בעניין, מי שיהיה מעוניין יידע לפנות אליך עפ"י מייל שלך אותו אפרסם, הנתון לשיקול דעתך. חג שמח, אלון

31/12/2005 | 20:30 | מאת: אסי

מה קורה? לגבי האימייל ששלחתי לך....- הוא כבר לא רלוונטי. בכל-אופן, המשך חג חנוכה שמח! אסי.

31/12/2005 | 20:28 | מאת: אסי

אם את רוצה, בעד סכום סמלי אני מוכן לשחק... לא, סתם, בצחוק.... רעיון מגניב לדעתי. קיבלתי את האימייל שלך ושלחתי לך סיפור כמו שביקשת. אם את צריכה עוד רעיון- את יודעת מה לעשות. אסי.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות