מחלת הסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

28/12/2005 | 19:33 | מאת: עינת

בבדיקת סי.טי התגלה slludge בכבד. מה פירוש המלה, מה זה אומר?

שלום עינת, ראשית, אני חושב שהדבר הכי טוב - הוא תמיד לשאול את הרופא המטפל לגבי משמעות ממצאים כאלו ואחרים בבדיקות אליהן נשלחת. יחד עם זאת מאחר ואינני רופא, אני אשאיר את התשובה לשאלתך לד"ר רוזין, אני מאמין שהוא ישיב בהקדם. אני חושב שכדאי, לשיקול דעתך, ואין זה הכרחי, שכן זה נתון לבחירתך, לכתוב את התשובה במלואה, גילך ומעט רקע. אני חושב שזה יוכל לסייע לד"ר רוזין להשיב בצורה קונקרטית ולא כללית. חג שמח, אלון

Sludge זה משקע, שרואים בד"כ בכיס המרה ולא בכבד, הוא מורכב מאבנים קטנות או "חול", ואין לו קשר לסרטן. האם את בטוחה שמה שכתבת מדויק?

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות