לאסי, גבריאל ודניאל

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

בימים האחרונים הייתה לי תקלה עם המייל בהוטמייל. אשמח בכל מקרה אם תשלחו את המייל שלכם שוב, אם שלחתם, ובכל מקרה אשמח לשמוע מה קורה... אלון

28/12/2005 | 18:23 | מאת: ל

בני כמה כל אחד מכם? ובכלל מה הגילאים של חברי הפורום כאן?

שלום ל', ממה שאני יודע, לפורום נכנסים לא רק בני נוער, אלא גם כאלו שבני משפחתם חלו במחלה, או חברים של חולים. אני יודע כי חלק מחברי הפורום בני 13, 14 ואני יודע גם על בני 19 ויותר. למרות ששמו של הפורום מייעד את עצמו לבני נוער אני מניח כי זו לא תהא טעות לקוות כי הפורום בהמשך דרכו ייתן מענה לכל אחד, בכל גיל בכל מה שקשור לנושא המחלה, במיוחד במתן דגש על הצד המקצועי, עליו אני כיום עובד ומאמין כי בזמן הקרוב יצטרף אלינו פסיכו-אונקולוג המומחה במתן ייעוץ במצבים אונקולוגיים ואחריהם. חג שמח. אלון

30/12/2005 | 13:55 | מאת: גבריאל

לשאלתך- אני בן 14. אני לא חולה, היה לי אח חולה ולצערי הוא נפטר מן המחלה.

30/12/2005 | 13:53 | מאת: גבריאל

היי, עכשיו לי יש בעיה עם המייל... אני אשלח לך כשיסתדר לי. שבת שלום!!! גבריאל שטיינברג.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות