האם יש גידלו בלוקמייה לצעירים?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

05/03/2005 | 20:12 | מאת: שלומית

האם לדעתכם יש גידול בלוקמייה לילדים ונערים בשנים האחרונות ביחס לשנים קודמות? ואם כן מה עלינו כהורים כעת לעשות כדי למנוע התפתחות המחלה אצל ילדנו. האם הוכח קשר כלשהו בין שידור מאנטנות מכשיר טלפון סלולריים לבין הופעת סרטן?

08/03/2005 | 12:30 | מאת: טובי פלד

לשלומית לא יודע אםיש גידול בלוקמיה בצעירים אנסה לברר את התשובה בשבילך ,אבל גם את יכולה לברר בפורום סרטן אצל מבוגרים.לגבי האנטנטת .אין הוכחה אביל סביר להניח שקרינה חזקה הורסת בריאות. שלך טובי

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות