מבקש מאוד לא לפרסם פרסומים אישיים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

24/07/2005 | 15:06 | מאת: אלון לופוביץ

24/07/2005 | 23:59 | מאת: א

אם התכוונת למה שכתבתי על זכרון מנחם - זו אינה פירסומת, אלא היכרות אישית (לצערי) עם דברים שקורים שם. אין לי שום ענין אישי, ורק שמעתי על כל מיני פעולות שהם עושים גם היום. כתבתי מתוך כוונות טובות - האמן לי. מצטערת אם הובנתי אחרת.

היי, לא היה מסר ישיר לזכרון מנחם אלא לכל אלה שמפרסמים שיטות מיוחדות לריפוי או כל דבר שהוא כן למטרת רווח. לגבי העמותות השונות - הפורום הזה אינו כרגע פורום של עמותה, למרות שאני שואף להגיע לרמה כזו שתוקם ע"ר ולכן לדעתי האישית פרסום עמותות שונות ואני יכול כרגע לומר יותר מ - 4 הוא לא ענייני כל כך ולא עוסק בנושא המהותי ביותר של הפורום עצמו. תודה, אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות