דניאל - קודם כל תודה על התגובה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

שלום דניאל, אני מקווה שקראת את כל מה שכתבתי לך ואם עדיין לא הספקת אשמח אם תקרא. אני בהחלט מבין לליבך ואני מבין את כאבך... אני מניח שאתה יודע שכלום לא יוכל להחזיר את חבר שלך אבל אני בטוח ומשוכנע שעליך להיות חזק ועיקש במלחמה שלך - בשבילו. תחשוב מה הוא היה רוצה שיקרה ואני בטוח שאתה תגיע למסקנה. אל תתן לנושא שאותו אתה מציין כל פעם לפגוע לך במוטיבציה ובנחישות. קום מחר בבוקר, תסתכל על המראה. אל תסתכל על המראה שלך - תסתכל לעצמך בעיניים - אתה עם עצמך ב - 4 עיניים - ותאמר לעצמך שאתה לא מוותר, גם כשקשה, גם כשלא קל. אני שמח ומאוד על כך שהפורום הזה מעודד אותך ונותן לך כח. זה מוכיח לי שאני מצליח להגשים את המטרה שלי. אתה מוזמן להזמין לכאן את חבריך מהמחלקה או אחרים שאתה מכיר שיוכלו לדבר, לספר, לשתף וגם לשאוב כוח. אני מבקש לציין שוב, שהחלטתי לפני כמה שבועות לסייע לכל מי שיבקש בלימודים או בכל תחום אחר שבו אוכל לסייע לו. הצעה זו מופנית גם אליך ובעיקר אליך. אני חושב שצריך וגם אפשרי שיש חיים מעבר לטיפולים, לאשפוזים ולרגעים הלא קלים. יש רגעים של אושר ושל חיוך. ובשביל עצמך - רק כדי להוכיח לעצמך את זה - תן כעת לעצמך חיוך. חיוך של עוצמה. של כח. של נחישות. מעכשיו יש לך מטרה. יחד איתי אתה תשיג אותה. שלך, אלון לופוביץ מנהל הפורום

17/07/2005 | 15:48 | מאת: דניאל

שלום לכולם. מה נשמע? אצלי לשמחתי הרבה המצב השתפר. אומנם, בכל עת שאני חולף על פני חדרו של חברי ז"ל יש לי מעיין צביטה בלב, אך אני הבטחתי לעצמי שמי שהכאיב לחברי ומכאיב לי- אני אנצח אותו. בשבילי ובשביל חברי. קמתי בבוקר ליום שגרתי,עוד דקירה ועוד בחילה, אבל כעת הכל קיבל משמעות אחרת. אם עד עכשיו לא רציתי לקום בבוקר כי חשבתי שאין טעם, הרי כבר כמה ימים אין שיפור במצב וגם אם יש, זה שוב מתדרדר, עכשיו יש חשק לקום ולהגיד לעצמי "דניאל, אתה מסוגל!" שלושה מילים שעושות את ההבדל. לצערי אני צריך ללכת עכשיו, אך אני עוד אחזור ואשתף אתכם בהמון דברים מופלאים. שוב אני רוצה להודות למנהלי הפורום ולכותבים שנתנו המון (באמת, אין לכם מושג עד כמה!) כח. אני יכול לאמר בכנות שסוף כל סוף אחרי זמן רב, אני חוזר להיות הילד המאושר שלפני המחלה. אפילו המשפחה והצוות הרפואי שמחים על השיפור שחל. תודה רבה. דניאל.

17/07/2005 | 23:56 | מאת: מ

שמחתי לשמוע שאתה שוב מחייך ושהמצב השתפר. אין ספק שאם תמשיך לחייך ולשמוח אתה תהיה בדרך הנכונה להצלחה ולרפואה. מחכים שוב לשמוע את פניני לשונך.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות