לדניאל

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

דניאל שלום, אנו נשמח לשמוע ממך מה חדש אצלך. אלון

17/07/2005 | 03:15 | מאת: דניאל

כפי שאתם רואים, שוב השעה מאוחרת, אבל אני מפחד ללכת לישון. מאז שלידור (שם בדוי) נפטר, אני מרגיש שלישון זה פשוט בזבוז זמן. לא יודע כמה זמן נותר לי לחיות וכדאי לנצל כל שניה. אומנם זה גורם לי להיות עייף במשך היום, אבל אני מעדיף ככה. אני מודע לכך שלצערי עוברת עליי תקופה לא קלה, ויש לי משבר, ואולי זה בגלל המוות הטרי. אני בטוח שבמהרה ישובו אליי הכוחות ובעזרת ה' אני א-נ-צ-ח!!! תודה רבה לכל מי שתומך כאן. זה ממש נתן לי כח להמשיך ולכאוב את הטיפולים. ואני רוצה להודות לאירית שהפנתה אותי לפורום כאן, לפורום המדהים שנותן המון כוחות. נראה לי שעכשיו אני אנסה להרדם. עכשיו אני יותר רגוע. לילה טוב לכולם, וברכת רפואה שלימה, דניאל.

17/07/2005 | 12:33 | מאת: מ

קודם כל בשביל לנצח את המחלה אסור לך להיות פסימי. על תחשוב על המוות אל תגיד "כמה זמן נישאר לי?" אם אתה פוחד לישון אתה יכול תמיד להשאיר אור דולק{אפילו מנורת לילה}. זה מוריד את הפחד, ותמיד לפני השינה תחשוב על דברים נעימים, אתה יכול לשמוע מוזיקה רגועה, זה יכול להשפיע על החלומות}. כמו שאמרתי בתגובה הקודמת התחושות הרעות, המשבר, {התקופה הקשה} הם רק לתקופה הזו של הטיפולים, ואחרייהם ישארו לך רק זיכרונות. תשנן לך את המשפט הזה בלב ואל תתן למצב הנוכחי להשתלט עליך. מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך. ממני מירון.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות