לטובי פלד

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

טובי שלום, אני אשמח מאוד אם תוכל ליצור איתי קשר ישירות למייל. יש לי משהו שאני הייתי מעוניין לברר איתך. המייל שלי הוא: [email protected] תודה אלון

19/07/2005 | 18:02 | מאת: tovi peled

הודעה לאלון שלום מה שלומך לצערי הרב המחשב היה לא תקין ולכן לא יכולתי לענות בכל אופן הטלפון שלי נןא 0505406680 והדואר האלקטרוני הוא [email protected] v,ear tkh/ התגובות שלך הן מעולות בברכה טובי

05/09/2005 | 03:15 | מאת: חבר שלכם

באתי פה לכתוב לך הודעה מה שנקרא לכבודך כי חשבתי שנעשה לך עוול....

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות