הודעה לכל באי הפורום

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

שלום רב, לאחר שהשתחחרתי משירותי הצבאי יש לי כעת יותר זמן להקדיש לכם ולפורום בפרט בצורה משמעותית. אתם מוזמנים להפיץ את דבר קיומו של הפורום לחבריכם, ולכל מי שאתם מכירים שאתם סבורים שהמקום הזה יכול לסייע לו. לעיתים לא חייבים תמיכה "פסיכולוגית", אלא צריכים לראות שהם לא לבד במאבק האישי שלהם. ואישי לכאורה...כי הם לא לבד. בכל מקרה אני שוקל בימים אלה לצאת בהודעה רישמית בפורום שאני מארגן קבוצה של אנשים שאני נמנה עימם שייתנו סיוע לבני נוער שרצף הלימודים שלהם נקטע או השתבש לאור המחלה וכך לפחות לסייע להם ליישר קו עם החומר שחסר להם או שהם מתקשים בו. מי שמעוניין ויכול לסייע מוזמן ליצור עימי קשר. רק בריאות, אלון לופוביץ

07/07/2005 | 00:42 | מאת: טובי פלד

אלון רעיון נהדר טובי

היי טובי, נעדרתי קצת בשל שירותי הצבאי אותו סיימתי לא ממזמן. אבקשך לרשום הודעות בצורה שהמערכת תזהה אותך כמנהל הפורום. תודה.

07/07/2005 | 10:04 | מאת: צוות האתר
באמת ליצור איתך קשר :-)

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות