היי, אלון!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

25/08/2005 | 18:46 | מאת: גבריאל

חזרתי אתמול מחופשה בחו"ל. היה מזה כייף. יש לי לסדר כמה דברים והיום יותר מאוחר תקבל ממני מייל. אני לחוץ בזמן אז ביי בינתיים.

25/08/2005 | 21:27 | מאת: גבריאל

הכתובת שלי באימייל: [email protected]

היי גבריאל, ברוך הבא. המייל שלי הוא כמו שכתוב למעלה: [email protected] אני לא קיבלתי ממך מייל עדיין ואני אשמח מאוד אם תוכל לשלוח אותו שוב. רצוי שתשלח אותו מספק אינטרנט אחר, כי אני לא סומך מספיק על שרת הדואר שצויין בהודעתך. בכל מקרה ממה שאני יודע הסיומת כיום של המייל בוואלה, אם אני לא טועה היא COM מחכה למייל ממך, אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות