מחפש צעירים החולים בסרטן, לצורך תחקיר לימודי

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

06/07/2005 | 02:11 | מאת: קושקוש

שלום, אני סטודנט בחוג לקולנוע באוניברסיטת ת"א. בימים אלו אני עובד על פרוייקט הגמר שלי. זהו סרט עלילתי העוסק ב2 צעירים חולי סרטן הבורחים מבית החולים בערב חג הפורים כדי להשתתף במסיבת תחפשות. הסיפור מבוסס על סיפוא אמיתי שקרה לחבר קרוב שלי כשהיינו צעירים. כיום אני מחפש צעירים, כדי לשוחח איתם, ללמוד מהם על תחושותיהם וחיי היומיום שלהם וכדי לשמוע את דעתם על הסיפור

06/07/2005 | 23:04 | מאת: אלון לופוביץ

שלום לך, אשמח אם תיצור עימי קשר למייל. [email protected] תודה, אלון לופוביץ מנהל הפורום

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות