שאלה כואבת

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

15/08/2005 | 18:54 | מאת: גיא אפשטיין

התשובה שלי:במיוחד "לסתם אחת" זה שאי אפשר להתגבר על הצער,איבוד מישהו קרוב במיוחד במחלה קשה זו שבה סובלים כל כך היא דבר איום. אבל צריך כמו שאלון אמר להיות חזקים עם החולה לאורך כל הדרך,אבל את צריכה לספק יותר מידע שנועל להשיב כראוי. אין אנו יודעים מה הרקע לשאלה הכואבת שלך.. לשמור על אופטימיות ואמונה גם במצבים הקשים שלכם גיא

16/08/2005 | 12:24 | מאת: חברים

אחרת כל הפורום מתמלא הודעות חדשות, במקום שירשורים.. גיא: כשאתה עונה, ענה כתגובה לשאלה, טוב? יהיה לכולנו יותר כיף בעיניים

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות