התנדבות לצבא לאחר החלמה מסרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

13/11/2013 | 23:36 | מאת: אביב

שלום.. אני בת 17.5 ואני כרגע בטיפולים כימותרפיים.. הטיפול אמור להסתיים עוד חודש מה שאומר שמהרגע שהבראתי ועד לצבא יש לי שנה וחצי(אני עושה שנת שירות גם) ורציתי לדעת אם יהיה לי פרופיל מתנדבת.. ואם כן איזה תפקידים בכלל אפשר לעשות עם פרופיל כזה?

24/04/2014 | 20:55 | מאת: אף אחת

יש להניח שהתשובה כבר לא רלוונטית... מי שעבר כימוטרפיה בסמוך לגיוס, מקבל פטור מלא משירות צבאי. את כן יכולה להתנדב. לאן? אם את התעודה שלך טובה והקב"ה שלך גבוהה תוכלי להיות בתפקידים שאת אפילו לא חושבת עליהם (פגשתי כמה שהגיעו לתפקיד שאסור לדבר עליו). רפואה שלימה

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות