דחוף חבלבל השדה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

28/06/2005 | 13:05 | מאת: אא

לגובי שלום רב חברתי חולת סרטן היא קנתה את הספר שלך ומאוד נעזרת בו היא זקוקה לחבלבל השדה אבל לצערי אנחנו מחפשים ללא הצלחה אודה לך מאוד אם תאמר לנו איכן ניתן להשיג את הצמח תודה

28/06/2005 | 14:29 | מאת: אלי

חבלבל השדה ניתן לרכוש מוצר אמריקאי שנקרא: VASCUSTATIN. מומלץ ליטול לפחות 4 קפסולות ליממה (ועד 6 ליום). ניתן למצוא רק בבית מרקחת נצח ישראל, רח' נצח ישראל בת"א. טל:03-5226545. התכשיר יקר ועולה סביב 600 ש"ח. (בארה"ב התכשיר עולה הרבה פחות!). מומלץ לשלב את חבלבל השדה עם תכשיר שמכיל ביתא גלוקן כמו IMMUBLAST, לשם השגת פעילות מוגברת של הוסקוסטטין ושיפעול מערכת החיסון! (ניתן למצוא גם אותו בבית מרקחת נצח ישראל) מוצר ישראלי טינקטורה (על סביב אלכוהולי) ניתן לרכוש אצל דר' מורדכי הוכברג- נס ציונה טל: 08-9407466. יש ליטול 25 טיפות 4-6 ליום. בקבוק של 100 סמ"ק עולה כ-120 ש"ח. לא מומלץ להשתמש בתור טיפול יחיד. יש להשתמש במסגרת פרוטקול טיפולי.

28/06/2005 | 22:57 | מאת: אא

תודה לך אלי על ההענות והתשובה המהירה האם יש הבדל בין הטיפות של דר' הוכברג לבין החומר נמכר בבית המרקחת נצח ישראל . לגביי שימוש עם חומרים נוספים נראה כי יש בידך הידע האם אתה מטפל?

06/07/2005 | 23:05 | מאת: אלון לופוביץ

.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות