פצעים פנמים בעור וניפוחים רצינים באוזן

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

28/04/2011 | 06:59 | מאת: אביעד בוסקילה

שלום רב לכולם אני אביעד בוסקילה בן אה 21 סובל מפצעים מגיל 16 וכמעט לא עבר אמנם עבר הרבה אב הרבה אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה כול פעם חוז לי פצעים פנמים שוסטק פנמי בפנים באותו מקום ליד האוזן וליד העיין בערך ויש לי גם כן בשקית האוזן פצע פנמי אני לא יודע איך זה מגיע אני כמעט לא אוכל דברים משמינים שום סיבה זה בא אלי ויש לי גם בגב משום מה אחד יש לי איזה 4 פצעים פנמים גדולים איך אני יכול להעיף אותם האים יש תרופה חזקה בשביל זה ??

יש מקום לבדיקת רופא עור, אם יש פצע דלקתי חוזר לעתים יש צורך בטיפול אנטיביוטי, אן לפחות טיפול מקומי במשחה.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות