דת אמונה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

10/08/2005 | 22:13 | מאת: מירון

היו היה אדם עשיר יש לו כסף, יש לו אישה ויש לו את כל ההון שבעולם אותו אדם היה תורם כספים לבתי כנסת ותלמידי ישיבה. תרם לניזקקים ולא בייש אף פעם עני שבא לבקש מעוט. כשהעשיר היה הולך בים הוא היה רואה 4 צעדים. 2 שלו. 2 של ה'. יום אחד העשיר חלה, אישתו התגרשה ממנו , איבד את הכסף ונאלץ. לקבל עזרה מאחרים ולחיות בצורה מצומצמת. וכשהוא היה הולך על החוף הוא ראה רק זוג אחד של רגלים הזוג שלו... כשהוא הבריא הוא שאל את ה' תגיד לי למה כשהייתי בריא ועשיר היית תמיד הולך איתי וכשחליתי הלכתי לבד? אז ה' אמר לו מאיפה לך שאלו הרגלים שלך? כשהיית בריא הלכת לבד אבל כשנזקקת לעזרה אני לקחתי אותך על הגב שלי. והעקבות בחול הם של הרגלים שלי. חברים יקרים. תאמינו, תהיו אופטימים. תהיו עסוקים קודם כל בלהחלים לא לחשוב על כלום חוץ מההחלמה.זה יתן לכם את הכוח הנפשי להילחם ולנצח את המחלה. מאחל רפואה שלמה אסי, דניאל, נעמה, אח של גבריאל ולכל חולי עם ישראל

10/08/2005 | 23:34 | מאת: .

אתה באמת מאמין בזה?

11/08/2005 | 00:27 | מאת: מירון

לא הייתי מביא את זה לפה אם לא הייתי מאמין בזה. חוץ מזה שזה לא בדיוק ככה אצל כל אחד הרעיון הוא שה' נותן לך את התמיכה...{מדבר מניסיון} כמובן שאם אתה לא מאמין בה' אז אין טעם שאני אסביר. מירון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות