אני לא מאמינה...

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

19/02/2011 | 23:31 | מאת: יערה

שמחר יש לי מבחן ענק בסוציולוגיה ובקושי למדתי. אוקיי. חשיבה חיובית. אוקיי, לא עובד. הצילו!!!! היכונו ללילה לבן... :(

19/02/2011 | 23:33 | מאת: נופר

עופי ללמוד ואז הכל יהיה בסדר=]=] בהצלחה!!!

19/02/2011 | 23:39 | מאת: יערה

בדר"כ יש לי היגין בריא ואני ממציאה אחלה תיאוריות שאפילו הבוחן עצמו בטוח שישנה תיאוריה כזאת איפשהו... :) זה מה שאני עושה במקום ללמוד: http://www.youtube.com/watch?v=U8iByvXVJj8 מה שאני עושה כרגע הוא דיס-פונקציונלי, אה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ללמוד מיערה!!

19/02/2011 | 23:41 | מאת: חנה'לה

עופי ללמוד כבר

19/02/2011 | 23:48 | מאת: יערה

איך את מרגישה? איך עברה עליך השבת? תיזהרי, תכף תשכנעי אותי להתחיל ללמוד... מתגעגעת אליך!

19/02/2011 | 23:48 | מאת: צחי לובלין

שיהיה המון בהצלחה במבחן למרות שלא למדת,תתפללי חזק,תנסי להיזכר בכל החומר שלמדת עד עכשיו...ותקווי לטוב :-).. לגבי השיר שפירסמת כאן,כמו שכבר ציינו בפורום אחר בעבר,נראה לי שהרעיון להקים הרכב מוסיקלי שיבטא את כישוריהם של כל הנוכחים כאן,הוא רעיון מעולה ואשמח לתרום מהידע והנסיון שלי בתחום :-)...שבוע טוב ומבורך!

19/02/2011 | 23:51 | מאת: צחי לובלין

למותר לציין,שביום שהרעיון יקרום עור וגידים,וגם אם לאו,אשמח אם יהיה מפגש של כל חברי הפורום שיעזור להכיר קצת יותר טוב את כולם ומתוך כך בתוך שלל השיחות שיווצרו בעתיד,כל אחד יוכל להביא נדבך מעולמו האישי כדי להעלות רעיונות לשיפור המרקם החברתי כאן וכדי לייעל את פעילות הפורום ולגבי הוצאתו לפועל של הרעיון המבורך להקמת עמותה :-)...

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות