רועי ובני

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

18/02/2011 | 01:16 | מאת: נופר

ברוכים הבאים , איזה כייף שמצטרפים. יערונת, מזל טוב על הניהול. סומכת עלייך בעיינים עצומות שתרימי את הפורום הכי גבוהה שאפשר. אוהבת אותך !

הפורום הוקם בשנת 2005, מתוך רצון לקיומו של מקום בו בני נוער חולים יוכלו לדבר, להכיר אחרים שבמצב דומה או במשבר מנסיבות כאלו ואחרות. הפורום הוכיח את עצמו. כעת, משהחלטתי, כמייסד ומנהלו הראשי של הפורום, כי יש מקום לסייע לא רק לחולי סרטן - החלטתי במקביל להקמת עמותה - לצרף מנהל נוסף, פעיל - שיסייע גם להרים את הפורום לגובה חדש. אני סומך על יערה שתדע לפעול בדרך ובצורה שאני מצפה ממנהל בפורום, שכן, צפויים עוד שינויים רבים בפורום, ובעיקר - בשלב מסויים, ככל הנראה, הפיכת הפורום לפורום הרישמי של העמותה - כך שהפורום יהיה משמעותי ביותר בכל הקשור לחשיפת הפורום והעמותה, בהתאמה. אלון

18/02/2011 | 03:26 | מאת: נופר

רק רציתי להגיד.. שאשמח להיות חלק פעיל בעמותה. כל הכבוד על היוזמה המבורכת. לאיזה קהל יעד העמותה תפנה? ברכה והצלחה בכל מעשה ידייך. אשמח להכיר אותך שבת שלום !

18/02/2011 | 02:43 | מאת: רועי

18/02/2011 | 02:58 | מאת: יערה

כן, הייתי יודעת שאמרתי שאני הולכת לישון מזמן...

18/02/2011 | 03:27 | מאת: נופר

תודה רבה.. אשמח להכיר אותך!!!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות