הקמת עמותה - והבלוג

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

חברים יקרים, אחרי כמעט 6 שנים, מאז נולד הפורום המיוחד הזה, הגיע הזמן להגשים חלום. עברנו פה הרבה מאוד ביחד, אני מקווה שגם אלו שלא כותבים פה, אך קוראים קבוע, ייצא להם לקרוא את הודעה זו. עברנו אירועים משמחים, וגם אירועים כואבים. איבדנו את אחד ממנהלי הפורום, גיא אפשטיין ז"ל, שנפטר לפני כשנתיים, איבדנו את יוני פרידמן ז"ל, שנלחם בגבורה במחלתו - ולשניהם, כמו לרבים אחרים הצלחנו לעזור, כולנו ביחד. בימים הקרובים, ולאורך כל הדרך, יעודכן הבלוג שלמעלה. הפורום, עשוי ללוות בהמשך הקמתה של עמותה, שייעודה יהיה הגשמת חלומות, לילדים ונוער שחלו, או שחוו חוויות טראומטיות. הדבר נכון, לכל אחד, ללא הבדל דת, גזע, מין, לאום ואופי או סוג מחלתו - לא רק סרטן. יתרה מכך, גם מי שחצה את גיל 18 השנים, יוכל לקבל את סיועה של העמותה שתקום בקרוב מאוד, והסיוע יהיה נכון גם לחיילים בודדים, וכל פנייה מכל אחד לסיוע תישקל. תודה לכולם, אלון לופוביץ יוזם הפורום

08/02/2011 | 16:31 | מאת: יערה

ליום זה חיכיתי וייחלתי כל חיי!! עכשיו אני יכולה לומר בפה מלא שנולדתי מחדש! :) נהי!!!

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות