בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

05/10/2010 | 06:44 | מאת: שולי

אני בגיל 56,עם עודף משקל 12 קג.בשנה האחרונה יש לי בטן כבדה ונפוחה.כל הבדיקות תקינות.ללא כאבים ותופעות. מה שמטריד אותי הוא בבדיקות הדם יש 2 חריגים: PLT 515 LDH 750 . הבנתי ש-צריך לעשות בירור למה יש LDH גבוה.כאשר אני הולכת לרופאים(להרבה)כל אחד אומר "צריך לבדוק למה " ולא עושים כלום. האם משהו מתפתח אצלי בגוף ? מה לעשות?

מה זאת אומרת לא עושים כלום"? את אומרת ש"כל הבדיקות תקינות"- ברור שלא עשית את כל הבדיקות, אין אדם שעשה, אבל משהו בכל זאת נבדק, לא? צריך לגשת לרופא שזה תחום עיסוקו, לא יודע מי אמר לך ש"צריך לבדוק למה", אבל כדאי להתייעץ עם רופא פנימי. קחי בחשבון שלפעמים הבדיקות חריגות וזה עדיין לא מצביע על מחלה, וכששוללים בעיות משמעותיות לפעמים מפסיקים לברר, ורק עוקבים.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות