היי, חברים התגעגעתי!!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

10/08/2005 | 12:15 | מאת: דניאל

מה המצב? חשבתי עליכם המון!!! אצלי המצב דיי מסובך, אבל השתפר מעט, אז נכנסתי להגיד שאני מתגעגע... אני מניח שלצערי שוב, הפעם הבאה שאני אכנס זה יהיה עוד כמה ימים ואני מקווה שהמכשולים יעברו כמה שיותר במהירות! אסי, אסי... אין כמוך!!! אל תדאגו, אני אדבר איתו... אני מבטיח לכם שהוא ילד חזק. באמת! נעמה, מה שלומך? מירון, איך היד? אלון, הכל טוב? גבריאל, מה איתך? ומה שלום אחיך? ולכל החברים החדשים, ברוכים הבאים!!! ממני, דניאל.

10/08/2005 | 13:55 | מאת: מירון

את האמת, התחלתי לדאוג. אמרתי "איפה החבר שלנו?". אני מקווה שתחלים במהרה. מה קורה איתך? איך הטיפולים? יש חדש? בקשר לאסי, שב איתו דבר איתו, שחק איתו, תשכיח ממנו את המצב. תעביר איתו את הזמן. ותעודד אותו להמשיך להילחם. היד? אני שומר עליה שלא תקבל מכה אחרת יהיה לא נעים... בריאות ורפואה שלמה. מירון

היי דניאל, ברוך בואך ! אני שמח שאתה איתנו כאן שוב. אתה מוזמן תמיד לשתף אותנו אם אתה מרגיש צורך. אשמח שיהיה לי את כתובת המייל שלך. אלון

10/08/2005 | 22:11 | מאת: גבריאל

שלום דניאל! שמחתי לראות את התגובה ממך. אני מקווה שתשוב לכתוב לנו במהרה. אח שלי תודה לאל מתקדם, ואנחנו מחכים ומקווים שהוא יחלים לגמרי. רפואה שלימה ותרגיש טוב, ממני גבריאל.

10/08/2005 | 22:15 | מאת: מירון

ילד יקר. אני שמח שמצבו של האח שלך משתפר. אני מקווה שהוא יסיים את הטיפולים כמה שיותר מהר. תמשיך לחזק אותו ואת ההורים במיוחד. שלך תמיד, מירון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות