תמיכה לחולים אונקולוגים. יש או אין?

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

17/09/2010 | 06:24 | מאת: אלמוני 24

שלום, לצערי אני הייתי שייך ל'משפחה' (לפני כמה שנים). ואותם מראות, השלכות מפעמים בי עד היום. האם יש מקום לאנשים כמוני? חתימה טובה.

היי, אתה בהחלט הגעת למקום שיוכל לספק לך את התמיכה. היכן אתה מטופל? במה חלית ? גמר חתימה טובה ואשמח לעזור לך במה שאוכל. אלון

18/09/2010 | 20:12 | מאת: אלמוני 24

שלום, אלון. איני מצליח להבין איך מקום שלא קשור 'למחלה' שלי יכול לעזור לי(הפורום לא מזיכר את עניין ה"אונקולוגיה, ואישית אני לא יודע איך אדם שלא יודע מה שעברתי יכול לבוא ולחזק\לעודד\ "לחבק" ולומר "אני מבין אותך".)(אני גם לא מחפש שיבינו אותי). החלמתי מגידול ראש. והיום שנים אחרי מתחילים להתעורר אצלי ה"קושי",מכל הבחינות ועד היום הרבה שנים אחרי אותו סיפור אני לא מצליח לשחרר,או להמשיך בחיים בכל תחום שהוא(זוגיות, משפחה, עבודה וכו'. איני יכול לתת את שמי או שם המקום בו אני מטופל (ביטחון אישי).

23/10/2010 | 02:14 | מאת: יעל

שלום לך אלמוני,אם אני מבינה אותך נכון.יש לך צורך לעבד את כל מה שעברת וחווית בגלל ובזכות המחלה.היום שנים אחרי אתה מרגיש שבעקבות מה שעברת החיים שלך לא זורמים. החוויה של גידול במח עם כל ההשלכות של זה ,עם הקושי בטיפולים והפחדים לגבי השרדות ועוד כהנה וכהנה עיקובים בהתקדמות בעבודה,מערכות יחסים שלא מתפקדות,הבטים כאלה ואחרים שנפגעו או עוקבו כתוצאה מהמחלה. והשאלה מה אתה עושה עם זה ואיך אתה מתקדם הלאה יש מקום כזה ויש אתר כזה,"המרכז להתמודדות עם מחלה" צור איתי קשר ואשלח לך את הקישור המתאים. בריאות והחלמה יעל

היי יעל, האם את עו"ס ? צרי קשר למייל שלי: [email protected]

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות