דרכי צילום חדישים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

04/08/2010 | 12:34 | מאת: אלמוני.

דר' רוזין שלום, האם קיימת אפשרויות צילום שסורקות את כל הגוף או מצלמות איזורים מסויימים יותר מהר ממה שהיה מקובל עד היום (CT MRI) אשמח לפרטים.

זה שני נושאים שונים- המהירות משתפרת עם הטכנולוגיה, ו-CT היום הוא מהיר מאד, כמה שניות לסריקת הבטן למשל. סריקת כל הגוף נעשית באופן שגרתי ב-PET C.

10/09/2010 | 11:42 | מאת: אלמוני

חג שמח ושנה טובה. האם PET C טובה לחולים כרוניים, האם היא טובה לזיהוי סוג גידולים (ממאיר או שפיר)(בדומה לזיהוי שעושים עם החומר ניגוד בבדיקת ה MRI חג שמח.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות