כמה דברים והפעם בנימה אישית שאינה קשורה לפורום

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

היי, הנושא עליו אני כותב כעת, אינו קשור לפורום,אך הוא כןקשור לדיוןם הציבורי שהחל היום ויימשך בימים הקרובים. הנושא הזה קרוב לליבי ושמו "גלעד שליט". לוחם מחטיבת ברק, חטיבת השריון 188 בה אני שרתתי,וכיום במילואים אני משרת אף ביחידתו של שליט, בגדוד בו שירת, בתפקיד פיקודי. לא ארחיב מעבר לכך שעמדתי היא לעשותאת הכל כדי לשחררו. בעצרת בלטרון,ביום 07.07.2010אשא נאום קצר, כאחד הפעילים בצבא החברים למען גלעד. חברי הפורום, המעוניינים לדון בנושא זה מוזמנים לעשות כן. דעותיכם יתקבלו בברכה, זה המקום. ברעות שיריונרים גלעד, אלון לופוביץ

30/06/2010 | 16:00 | מאת: מוריה

היי הייתי רוצה לשוחח איתך כיצד ניתן לעשות זאת מוריה

היי מורייה, את יכולה לפנות אליי למייל, [email protected] אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות