אסי אל תוותר כי אסור לוותר

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

10/08/2005 | 03:41 | מאת: גיא אפשטיין

לאסי! אין לי מושג בן כמה אתה ( הייתי רוצה לדעת )..ואני גם לא בדיוק יודע איזה סוג סרטן יש לך..אבל אני יכול להגיד לך מתוך ניסיון (אני בשלבי החלמה מלוקמיה אני בן 20) שאתה פשוט בתקופה קשה שתחלוף ואתה צריך לעזור לה לחלוף ולא להרים ידיים ולוותר!!! לא להיות מדוכדך ועצוב כל הזמן למרות כל ההרגשות הרעות והסבל שאתה עובר עכשיו אסןר לך לוותר!! אתה צריך ללכת כל יום שאומרים לך לקבל את הטיפולים כמו שעוד אלפים של ילדים הולכים מקבלים את הטיפולים סובלים נורא בתקופות מסוימות אבל מבריאים וזה הכי חשוב מ-ב-ר-י-א-י-ם..! עוד תהיי ילד נמרץ שרץ ועושה מה שבא לו ויהיה לך שיער גולש שמגיע עד התחת מצידי אבל אלו דברים שוליים..מאד שוליים..לעומת זה שאתה צריך לשאוב מעצמך כוח להילחם..ואתה מסוגל כמו כולם להילחם ואני לא אומר שזה קל כי זה בכלל לא קל אפילו לא קצת אבל אתה צריך שיהיה לך את הרצון לנצח במלחמה הזאת אני מוכן לעזור בכל מה שתרצה ובכל מה שתגיד שלך גיא

10/08/2005 | 20:25 | מאת: שמחה

אסי היקר. הגעתך אל הפסיכולוג אינה מעידה על חולי נפשי לזאת יש את הפסיכיאטר. הפסיכולוג נועד לחזק את הרוח הנכאה שכתוצאה מחולי מתרופפת והשיפוט ניזוק בעקבות החששות והחרדות,שם לפעמים אנחנו פועלים בצורה לא נכונה ובאופן ישיר התנהגותנו מביאה לתוצאות בלתי רצויות כמו שהעדת אתה בעצמך שאינך רוצה לקום לקבל טיפולים. תחשוב לרגע שכרגע אתה בבעיה אחת והיא המחלה ואם לא תקבל את הטיפולים תהיינה שתי בעיות בלי לחשב את כאב הלב של ההורים,האחים וכל המשפחה. הייה חכם וקבל את הטיפולים ותראה שבע"ה יאירו לך הימים וכל החולי יהיה נחלת העבר. תהיה בריא משמחה

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות