קנביס רפואי לחולי פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

20/11/2009 | 13:29 | מאת: דורית

יש לי פיברומיאלגיה קשה וכרונית כבר מספר שניפ ואני גם סובלת מדלקות בגידים. אינני עובדת בשל כך וגם הוכרתי כנכה ע"י ביטוח לאומי. ניסיתי טיפולים שונים כולל כירורגיים- בתועלת מועטה. האם ידוע על חולי פיברומיאלגיה שאושר להם שימוש בקנביס רפואי? מה הקריטריונים (לצערי שה לא נחשב כאב נאורופתי כך שאפילו עבור סימבלטה אני משלמת מכיסי) ולאיזה רופא לפנות כדי שימליץ לי על השימוש בקנביס רפואי לצורך טיפול בכאב כרוני? אם ידוע לכם רופא מסויים אשמח גם לדעת שם. איפה אני יכולה להשיג את הנ"ל? תודה רבה

24/11/2009 | 11:28 | מאת: פרפר

אין כמו מעט סוטול בראש מכול מצרות שיש פה

16/01/2011 | 15:00 | מאת: בונה

אשמח לקבל גם כן פרטים בנושה שכן נוחכתי לדעת שזה הדבר היחיד שבאמת עוזר לחזור ולנהל אורח חיים נורמלי

07/02/2011 | 01:13 | מאת: מיואש

למי שעומד בקריטריונים... בהצלחה!! יותר טוב מכל משככי הכאבים שמרגיעים את הכאב והורגים את אברי הגוף

28/08/2013 | 09:46 | מאת: שדון

זה לא סוטול אני למשל יש לי כאב כרוני וסרטן והקנביס הרפואי הציל לי את החיים חזרתי לעבוד ללמוד ואפילו יש לי מקצוע חדש אז להגיד שזה טוב קצת סוטול בראש זה בשביל אנשים עם דעות קדומות שעדין חושקים בתרופה  הזאת ועושים בעיות לאילו שבאמת צריכים את זה אין פה סוטול יש אפשרות להצליח לחיות שוב אחרי שנים של הסגר

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות