קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

05/11/2009 | 18:02 | מאת: חולה כרוני

שלום רב, האם ידוע לכם על קבוצות תמיכה או על סוג אחר של תמיכה חברתית או פסיכולוגית לחולים כרוניים? אני חולה כרוני. בעבר היה לי סרטן והחלמתי. אבל יש לי מספר מחלות כרוניות שמשפיעות לרעה אחת על השניה. הפרוגנוזה הרפואית היא שנותרו לי רק כמה שנים לחיות. אני נכה ולא יכול לנהוג. אין לי כסף ואני חי בתנאי מחיה מחפירים מכיוון שביטוח לאומי לא מכיר במחלתי. לצערי ידוע לי שאני לא האדם היחידי שנלחם בבירוקרטיה העצובה של ביטוח לאומי ואני מכיר אנשים נפלאים שם כך שאני יודע שהם עושים כמיטב יכלתם עם מערכת איומה. כל משפחתי וחבריי נטשו אותי כשחליתי ואני לבדי. כל אחד מהם אומר שהוא אוהב אותי אבל הוא עסוק והוא מקווה שמישהו אחר יסייע לי ומנתק מגע, ובסופו של דבר כאשר כולם אומרים כך, אתה נותר לבדך והמילים "אני אוהב אותך" הופכות חסרות משמעות. אני מנותק מאחרים. אני מרגיש בודד מאוד ומיואש. אין לי מספיק כסף לתרופות חיוניות והמצב לא קל. אני מחפש קבוצת תמיכה. באינטרנט, בטלפון, פנים אל פנים, אעריך אם תוכלו להפנות אותי לקבוצה אם קיימת כזו. או לכל אדם או עמותה או גוף שיהיו מוכנים לעזור. אני אדם טוב שחי חיים רעים. הייתי רוצה לקבל עזרה ולהביא תועלת ולעזור לאחרים. אני מתגורר בתל אביב. תודה.

23/11/2009 | 14:56 | מאת: מנדי לייטון בלישה

שלום רב, ראיתי שאתה מחפש קבוצת תמיכה - העמותה למאבק בכאב מנהלת קבוצות ללמד אנשים איך להתמודד טוב יותר עם הכאבים הכרוניים מכל סיבה שהיא, כולל מחלת הסרטן. הסדנה מורכבת מחמישה מפגשים דו שבועיים ומועברים ע"י פסיכולוג רפואי ואדם הסובל מכאב כרוני שעבר הכשרה הולמת. אם ברצונך לקבל פרטים נוספים ולהירשם ברשימת המתנה לקבוצה הבאה שתתקיים בבית חולים תל השומר נא שלח אימייל לכתובת [email protected] וציין שהינך מחכה לקבוצת התמודדות. נא ציין פרטים להתקשרות וכן נא ציין גיל וכמה מילים על סוג הכאב ממנו אתה סובל. תחזיק מעמד ואם אתה צריך לשוחח אתה יכול להשאיר הודעה ב-026719804 ויחזרו אלייך בהקדם או 0547233073 בהצלחה מנדי, יו"ר העמותה למאבק בכאב

27/12/2009 | 17:53 | מאת: יעל

שלום לך ,קראתי על מצוקתך ואכן מתגבשת כרגע קבוצת תמיכה בפרדס חנה לחולים כרוניים.אם המרחק מאפשר לך. מעבר לכך תוכל להכנס לאתר על התמודדות עם מחלה כrונית www.hachlama.com ותוכל ליצור איתי קשר בריאות והחלמה יעל

10/10/2016 | 15:44 | מאת: פרדי ר

[email protected] אני מתקשה בדיבור.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות