מיוסרקומה-שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

01/07/2009 | 21:58 | מאת: איריס

על פי הרופא והסימנים יש סיכוי גבוה למיוסרקומה והוצע לי כמובן ניתוח. בהנחה שהניתוח עובר ללא חריגות, ואכן מתגלה בעקבותיו ממצא ממאיר, מהי הפרוגנוזה? ומה צפוי לי בהמשך? תודה.

הפרוגנוזה תלויה בשלב המחלה, וכך גם המשך הטיפול (אם בכלל)- ולכן קשה לומר עד שלא מקבלים את התשובה הפתולוגית. אם המחלה ממוקמת הפרוגנוזה בד"כ טובה.

10/08/2009 | 11:22 | מאת: אנה

ולא חשבתי, לא להשמיץ ולא לקחת את מקומו של הצוות כאן, שהוא מעולה- גם בצד המיקצועי, וגם בצד האנושי - ועל פעלכם כאן תבורכו! כל שאמרתי הוא ע"פ ניסיון בלבד, מתוך היכרות של 3 מקרים בהם נעשתה כריתת רחם, עם כל הצער שבדבר. 2 מתוכם היו לפני הרבה שנים, והן עד היום חברות טובות שלי. מקרה אחד היה לפני 5 שנים,אז האיבחון נעשה בהיסטרוסקופיה(- שקופ"ח לא רצה לאפשר, ורופאת הנשים אמרה שאין צורך כי יש הרבה מימות מדממות בגיל 45), וגם איתה אני בקשר. אני מקווה ומאחלת לך בריאות טובה, תשתדלי לעבור הכל באופטימיות ובתקווה.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות