סובלת מכאבים נוירופטיים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/02/2009 | 17:44 | מאת: רוחמה

שלום רב, אני סובלת מכאבים נוירופטיים בכל הגוף עקב 2 ניתוחים בחוט השדרה. שום תרופה ובשום קומבינציה לא מקלה האם צמח המורינגה עלול להקל. ואם כן מה המינון המומלץ.

צמח המורינגה, "צמח החיים", אכן משמש לדברים שונים, הוא בעל ערך תזונתי רב ומיוחסות לו סגולות רפואיות- אך בניגוד לאספקט התזונתי הידוע היטב החלק הרפואי פחות מוכח. יש אמנם תאורים של טיפול בכאב בעזרתו- אבל אני מציע שלמידע יותר מלא כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין ברפואה צמחית/טבעית.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות