הודעה שאני צריך לכתוב, אך קשה לי לכתוב

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

לחברי הפורום, לפני כשעה וחצי הייתי בנסיעה, ולא האמנתי שבסופה של הנסיעה ארגיש את שאני מרגיש כעת. התבשרתי, כי אחד מחבריי, מי שהיה למנהל הראשון כאן בפורום יחד איתי, גיא אפשטיין, נפטר הלילה. אני כותב את הודעה זו ואני באמת לא מאמין שאני כותב את המילים הללו, כאילו מדובר באיזה שהוא טעטוע, משהו לא מציאותי... אני מתקשה כעת להרחיב... ואני אעשה זאת בהזדמנות הראשונה שאוכל. שלכם תמיד, אלון

23/01/2009 | 15:32 | מאת: חבר

ת.נ.צ.ב.ה

15/05/2009 | 20:18 | מאת: רם רודיטי

גם אני מרגיש צמרמורת. כוללנו שותפים להרגשתך אלון, תודה שידעת אותנו. למרות אנונימיותי הרבה בפורום, קשה מאוד להביע את מה שחווים ברגעים כאלה. גיא היה חולה מלא זמן, ואנחנו שוואים על כל דקה ושניה שהוא נלחם במחלה על מנצת להשאר כאן למעננו. כל חולה שעובר את הטיפולים הקשים מקבל את את המרפה שלו מסובביו. וזה אומר הרבה על גיא, אני יודע עליו מעט מאוד מהפורום ומאלון, אבל מקווה שמעכשיו נתלכד יותר למען זכרו. זה גם משהו שאני אומר לעצמי. שלא נדע ימים כאלה, לא אנחנו, ולא אף אחד אחר. כל מבעוריי למשפחת אפטרשיין השכולה, שלא תדע צער ויגון לדורי דורות. להתראות גיא, שמחים על כל שניה שנלחמת, אני מדליק היום נר בביתי במיוחד לך, ואני יודע שתרגיש אותו ועוד הרבה אחרים , רוח חמה וצרורה. ת.נ.נ.צ.ח

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות