אוזניות של טלפונים סוללריים

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

11/08/2008 | 14:28 | מאת: שלומית

האם לדבר מתוך אוזניות של טלפון סלולרי הוא הרבה יותר בטוח מאשר לדבר ישירות בנייד עצמו?

אין על זה תשובה מוחלטת. אנו חשופים כל הזמן להרבה קרינה אלקטרומגנטית, ואף אחד לא יודע בוודאות מהן ההשפעות. כמובן שעם אוזניות קרינת המכשיר עצמו יותר רחוקה מהראש, אבל האם זה משנה? לא בטוח. יש הרבה היסטריה תקשורתית בתחום, גם משרד הבריאות יצא עם אזהרות כלליות שמבוססות על מחקרים- אבל אני ממש לא משוכנע לגבי זה- כולנו יודעים שמחקרים זה לא דבר אבסולוטי, תלוי איך הם נעשו ואילו שאלות נשאלו, ובודאי שלא מדובר על מחקרים רבים וחד משמעיים.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות