לד"ר רוזין

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

21/07/2008 | 17:59 | מאת: טליה

שוב תודה על תשובתך המהירה . אני באמת חושבת שאני יעשה ביופסיה בניתוח כי זה ליד בלוטת הטימוס והרופאים אומרים שזה קצת קשה להגיע בדיקור בסיטי . האם זה ניתוח מסובך לקחת ביופסיה מאזור הנ"ל . ומהו תקופת ההחלמה? האם תוכל להמליץ לי על מישהו שמקצועי וטוב שעושה ביופסיות באיזור זה . ושוב תודה .........

לא מדובר על ניתוח מאד מורכב, וההחלמה יחסית קלה. אני לא יודע באיזה איזור את גרה, אבל ככלל מי שמבצע את הפעולה הזו (מדיאסטינוסקופיה) זה מנתח חזה, אני מכיר את הצוות בשיבא אבל אני בטוח שישנם עוד מרכזים בהם זה מבוצע במקצועיות. מציע שהרופא המטפל שלך יפנה אותך למי שהוא עובד מולו.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות